Τρίτη, 13 Απριλίου 2010

D - STAR ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ...


ΜΕΡΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ :
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ V-UHF ΑΦΟΥ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΘΕ ΔΙΑΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ (ΣΤΑ VHF) ΕΙΝΑΙ 12,5 KHZ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΑΚΟΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΥΡΕΩΣ Η 25 KHZ.. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΙ.Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ). ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΝΘΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (APRS, DX-CLUSTER, SMS) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΙΣ ΣΝΟΜΠΑΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ (1,2 5 ΚΑΙ 10GHZ). ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙΝΗΤΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΑ SHF.
ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΥΤΟ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΘΕΛΕΙ. H ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΟΥ ECHOLINK.. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ (ΙΣΩΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΦΩΝΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΚΡΟΥΠ ΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΠΑΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.